Ogłoszenie

na razie dupa, kał i mocz. nic różowego. może kiedyś, bejbe XD

#76 2009-09-01 10:57:14

Minwoo

student

Punktów :   

Re: Pierwsze piętro i poddasze

przez chwilę słuchałem Yunho, bo ciekawiło mnie, co wymysli. w mojej szkole było kilka osób typu jaewooka i kiedy mówiły coś takiego, raczej robiły to na poważnie, ale skoro ktoś woli wierzyć, że to takie żarty, to... może lepiej dla niego - w porządku Yunho - uśmiechnąłem się. - nie chcę pakować się w konflikty, dlatego wychodzę. gdybym chciał, jaewook juz by dostał wpierdol - wyjaśniłem. mam nadzieję, że przynajmniej ktoś doceni moje starania o pokój na świecie. - będę w pokoju.

#77 2009-09-01 11:09:46

Yunho

moderator

Punktów :   

- Ok, skoro uważasz, ze sobie nie poradzisz z opanowaniem własnych emocji to ok - powiedziałem - Idę sprawdzić, czy wanna nie wylała, bo Jaewook odkręcił wodę, a Kame chyba usnął...Sprawdzę potem czy żyjesz - uśmiechnąłem się - na razie - dodałem i otworzyłem drzwi do łazienki.
- Ja pierdole! - wyrwało mi się, kiedy zmoczyły mi się skarpetki. Zakręciłem szybko wodę i poklepałem Kame po policzku.
- Ej, nie śpij, bo się utopisz - usiłowałem go przestraszyć, ale nic to nie dało, spał jak kamień. Syknąłem coś i szybko podwinąłem rękaw, po czym wyjąłem korek od wanny. Spojrzałem sceptycznie na całego mokrego chłopaka i zalaną łazienkę.
- Jaewook, po co odkręciłeś wodę?~! - krzyknąłem - Oj...z resztą - zacząłem szukać jakiś ścierek, bo szkoda byłoby brudzić ręcznik

http://farm4.static.flickr.com/3430/3878882864_72cdea94dd.jpg

#78 2009-09-01 11:23:29

G-Dragon

student

Punktów :   

Spojrzałem uważnie na Yukke, powoli się od niego odsuwając.
-Jiyong.-powiedziałem ostrożnie.
Jeśli się do mnie przysunie, to sobie pójdę. Naprawdę. Ja wcale nie żartuję. Wstanę i wyjdę.
Junho... I ktośtam gadali na korytarzu. Potem Junho zaczął coś gadać o topieniu się. Mamo, jaka akcja! Masakra. Ale ok. Nie mieszam się. Nie mieszam.
Wdeeech, wydech, peeełen luz. Tak.

#79 2009-09-01 11:36:02

Minwoo

student

Punktów :   

- chyba tak uważam - powiedziałem niepewnie, w życiu nie słyszałem, żeby ktos tak mówił, oprócz nauczycieli, ale ok. - jasne - uśmiechnąłem się. był co prawda taki dośc... specyficzny, ale miły. całe szczęście, że nie musze mieszkac w pokoju z jaewookiem i całym jego splendorem. już miałem skręcac do pokoju, kiedy Yunho zaczął sie wydzierać. a wyglądał na takiego opanowanego. spojrzałem na zalana łazienkę - oooo.... ja tego na pewno nie będę sprzątał, niech jaewook to robi, zawsze może zaprosić swoje elitarne koleżanki - powiedziałem i poszedłem do pokoju.

#80 2009-09-01 11:39:44

Yunho

moderator

Punktów :   

Spojrzałem tylko przelotnie na Minwoo i miałem ochotę powiedzieć, ze w dupie mam Jaewooka i cały jego asortyment głupiej pomocy.
- Oj tam - powiedziałem tylko i westchnąłem. Starłem nadmiar wody i wrzuciłem mokre ścierki do wanny.
- Chłopaki pomóżcie mi wyjąć Kame z wanny... - powiedziałem do chłopaków w salonie - Yukke? JiYong?

#81 2009-09-01 11:45:27

YUKKE

student

Punktów :   

Zawiesiłem się i patrzyłem się na żyrandol, który tak fajnie, beztrosko świecił swoim nieskazitelnym, jasnym światełkiem. ładne... ładne... ładne... ładne... ładne... ładne... ładne... ładne... ładne... ładne... ładne... ładne... ładne... ładne... ładne... ładne... ładne... ładne... ładne... ładne... ładne... ładne... ładne... ładne...
- Sory miałem laga. JiYong. - wyszerzyłem się do niego - Eee? Co mówisz? - rzuciłem w przestrzeń - Yukke i tak ich nie rozpoznajesz... Kupisz im nakleiki z imionami - zacieszyłem się na tą myśl - takie różnokolorowe i kupie pisaczki i porysujemy sobie wesołe słonie, zjadające kurczaki....Taaa...

YUKKE the Rozbójnik~! XD
To nie prawda że życie jest jak pudełko czekoladek. Życie jest jak 'Fasolki wszystkich smaków Bertiego Botta'. Nigdy nie wiesz na co trawisz...

#82 2009-09-01 11:50:06

G-Dragon

student

Punktów :   

Spojrzałem uważnie na Yukke. Powoli zwróciłem wzrok w stronę, w którą patrzył. Machanie mu przed oczmai nie przyniosło żadnego efektu... ciekawe.
-Nie.... Nic.-uśmiechnąłem się.
Cóż. Fajnie, będę miał naklejkę. Yukke... Eeee, nie jest chyba taki mocno skomplikowany w obsłudze. Wystarczy dać mu coś błyszczącego. Ach. Jestem genialny.
-Uhmmmm...-wstałem powoli.-Tooo... Ja idę do Junho.-powiedziałem, wskazując rękoma bliżej nieokreślony keirunek.-...Idziesz?-zapytałem po chwili, nieco ciszej.
Nie czekając na odpowiedź, polazłem za głosem (znowu!) i odnalazłem jego źródło w łazience.
-Cooo do...-zamrugałem.-Eeee, jesteś pewien, że on nie jest martwy?-zapytałem ostrożnie.

#83 2009-09-01 11:52:41

Yunho

moderator

Punktów :   

- ...

- Ok, Chodź jiYong, weźmieny go na trzy, łap za nogi. Tak, zeby się zgięły w kolanach, będzie łatwiej nieść, Yukke chyba nam nie pomoże - spojrzałem w stronę salonu - No...- odchrząknąłem - Tylko uważaj bo jest ślisko. To na 3. Raz....Dwa.... - złapałem go pod pachami - Trzy

#84 2009-09-01 12:02:11

YUKKE

student

Punktów :   

Powoli do mnie dochodziło, że mój nowy kolega JiHong? JiYung?...Ji! jak Dżi! będę skracał.. mniejsza, się ulotnił przed moimi oczami. jak w zwolnionym tempie... tempo.. tempo... tempo... Co?! nie ważne. Znowu się zlagowałem.
Wstałem szybciej niz o tym pomyślałem i poleciałem do chłopaków.
- Yukke pomoże! yukke pomoże! - wymachiwałem rękami i wleciałem do łazienki - ... zabiliście go? A może śpi? - wytrzeszczyłem oczy - Enervate! - machnałem palcem, al.. nie działało. No tak. to nie różczka.

YUKKE the Rozbójnik~! XD
To nie prawda że życie jest jak pudełko czekoladek. Życie jest jak 'Fasolki wszystkich smaków Bertiego Botta'. Nigdy nie wiesz na co trawisz...

#85 2009-09-01 12:05:43

G-Dragon

student

Punktów :   

-...Tylko pytałem, ok?-uniosłem ręce w obronnym geście.
Geeeeeeez, jacy oni nerwowi, ja nie wiem.
Spojrzałem uważnie na Kame. Nie. Jakoś nie byłem zadowolony, by go dotykać, a co więcej unosić. A Junho rozwiał moje jakiekolwiek nadzieje, że Yukke nam pomoże (i mnei wyręczy). No dobra. Dam radę. Będę dzielny, zdecydowanie.
Podszedłem niepewnie do wanny i chwyciłem Kame za nogi, łapiąc mniej więcej pod jego kolanami. Na trzy go podniosłem, starając się nie wypieprzyć.
Gdy Yukke wpadł do łazienki, Kame omsknął mi się i mało co go nie puściłem. ... O. Ja. Pier...nicze. Odetchnąłem głęboko.
-Dzięki, Yukke, wpadłeś w ostatniej chwili.-uśmiechnąłem się do niego miło.-A teraz... Możesz się troszkę odsunąć...?-zapytałem, bo zastawiał drzwi.
A nie będę go tak trzymał w nieskonczonosć.
-Gdzie go... Położymy?-zapytałem Junho.

#86 2009-09-01 12:11:25

Yunho

moderator

Punktów :   

- Yukke, posłuchaj mnie teraz bardzo uważnie - zagadałem chłopaka - Musisz bronić łazienki! Rozumiesz? Siaź na toalecie i pilnuj żeby tu nikt nie wszedł ok? TO miejsce jest bardzo ważne dla...Voldemorta, ok? My teraz przeniesiemy kame, bo wtargnął tu nieproszony, tobie powierzamy opiekę nad tym miejscem - powiedziałem z powagą do Yukke.
- Myślę, że do jego pokoju, ale najpierw, posadź go tutaj, musimy z niego zdjac rzeczy, bo ejst w cholere ciężki - powiedziałem - Weź mu zdejmij spodnie, jeans zawsze dużo waży

#87 2009-09-01 12:19:20

YUKKE

student

Punktów :   

Odsunąłem się i złapałem za róg mojej bluzki, słuchając uważnie Pana Koszulastego. kasza manna! Sam-Wiesz-Kto tutaj? No way!
- Okej.. - pokiwałem głową i zaraz pomogłem im wyjść szybciej. chciałem kopnąć Koszulastego w tyłek, żeby wyszedł szybciej, ale nie mogłem tego uczynić, gdyz powierzył mi ważną misje! QUEST! Prawie jak na gry online! Zamknąłem drzwi i usiadłem na kiblu. Zacząłem sie uważnie rozglądać.
- Jak tu czysto~! - westchnąłem zachwycony i spojrzałem na wanne - Brudna!
Wynalazłem jakieś ścierki wraz z płynem i zacząłem myć wannę. Musi być czysta na przybycie Lordzia Voldzia! Hihihi.

YUKKE the Rozbójnik~! XD

#88 2009-09-01 12:23:04

G-Dragon

student

Punktów :   

Spojrzałem z lekkim przerażeniem na Junho. Ja mam go rozebrać? O ja cie pierdole. Przecież to... Kurwa mać!
-Ale... Wiesz... To niedaleko. To zaraz....-obejrzałem się za siebie i spróbowałem coś dojrzeć przez Yukke.-No.. Gdzieś tam... Niedaleko.-cóż, musiałem próbować prawda?
Spojrzałem mocno zrozpaczony na śpiącego/neiprzytomnego Kame. Ja pierdole. To ejst zdecydowane naruszenie czyjejś strefy osobistej, do tego też intymnej i w ogóle.
Westchnąłem. Dobra. Dam radę.
Przymykając mocno oczy (a uchylając tylko odrobinę jedno), zrzuciłem z Kame jeansy, rzucając je Yukke.
Przez chwilę patrzyłem na Yukke z lekkim niedowierzaniem... Cóż. W sumie... Fajnie. Lubię go. Jest taki... Pozytywny, no.
-...Idziemy?-zapytałem, lekko zrezygnowany.

#89 2009-09-01 12:30:01

Yunho

moderator

Punktów :   

- Przynajmniej posłuchał, jej... - spojrzałem z niedowierzaniem na Yukke - Z resztą, wiedziałem, ze posłucha - powiedziałem pewnie - No...Ok - ściągnąłem z Kame koszulkę i rzuciłem na podłogę, potem się posprząta - Ok, To na trzy. Raz...Dwa..Trzy. Niesiemy go do pokoju.
Weszliśmy do pokoju i położyliśmy go na łóżku. Zdjąłem mu jeszcze skarpetki, bo tak trochę wieś, spać w mokrych skarpetkach. jego bokserek nie będe się czepiał, to nie mój interes.
- Ok....Weź powiedz Yukke, ze Voldemort poprosił go by powiesił ubrania na sznurku, bo chce zaszantażować Kame, że wtargnął na jego teren...Coś takiego... - powiedziałem do JiYonga - Ja wezmę ręcznik... - poszedłem do swojego pokoju i wziąłem swoj ręcznik, po czym zacząłem wycierać Kame włosy

#90 2009-09-01 12:37:28

YUKKE

student

Punktów :   

Skończyłem myć wannę i z uśmiechem usiadłem ponownie na kiblu. Zacząłem nucić sobie melodyjkę z Harry'ego Pottera, kiedy nagle zaburczało mi przeraźliwie w brzuchu. Na początku myślałem, że to faktycznie jakiś potwór przyszedł i zwaliłem się na ziemię, krzycząc. Pomasowałem się po brzuchu w ciszy.
- JESTEM GŁODNY~!!!!!!!!!!!!!!! - wrzasnałem

YUKKE the Rozbójnik~! XD

Stopka forum

RSS