Ogłoszenie

na razie dupa, kał i mocz. nic różowego. może kiedyś, bejbe XD

#61 2009-08-31 20:22:27

Yunho

moderator

Punktów :   

Re: Pierwsze piętro i poddasze

- Yuhno - uśmiechnąłem się do nowego
Weszliśmy na górę, wziąłem sobie piwo i usiadłem obok Minwoo.
- A ty co? Źle się czujesz? - spytałem go, otwierając piwo zapalniczką, którą wyjąłem z kieszeni. kapsel odskoczył na stolik.
- To ktoś włączy muzykę, jaewook zaprosi jakieś koleżanki czy coś tam i już... - machnąłem ręką i ułozyłem się wygodniej na kanapie.

http://farm4.static.flickr.com/3430/3878882864_72cdea94dd.jpg

#62 2009-08-31 20:27:51

jaewook

student

Punktów :   

zlapalem g-dragona za ramiona - sorry  - mruknalem i odwrocilem sie wolno w strone schodow - KAME! - krzyknalem za nim. zlapalem jakas pusta butelke po coli i rzucilem ja w niego. dostal tylko po nodze, wiec polecialem za nim. no co za...- gdzie jestes? - napewno w pokoju. slyszalem go w lazience - dziadzie ty...- mruknalem podchodzac do niego. odkrecilem mu wode do wanny i pokazalem jezyk. wybieglem z lazienki tak szybko jak sie w niej znalazlem - tak, tak - krzyknalem do yunho kiedy przebiegalem przez salon na balkon - tylko powiedzcie jakie

#63 2009-08-31 20:32:39

Minwoo

student

Punktów :   

- ja? nie, po prostu nie ma za bardzo ochoty na impreze. dzis - dodalem, zeby sobie nie pomyslal, ze nigdy nie mam. szczerze mowiac, to bylem pewny, ze yunho jest gejem, dalbym sobie reke uciac, a on wyskakuje z dziewczynami. nikt hetero tak przesadnie nie dba o wyglad. porazajace. chyba musze przeczytac harrego pottera, inaczej nie bede mial o czym rozmawiac z tym chlopaczkiem. matko, jak nie fanki zmierzchu w szkole, to fan hp w mieszkaniu.

#64 2009-08-31 20:33:15

G-Dragon

student

Punktów :   

Spojrzałem na Jaewook'a. Samo to, ze na mnie wpadł wystarczyło. Nie, nie musiał mnei łapać, naprawdę. Taaak, spokojnie. Nic się nie stało. Zdarza się.
-Yukke.-powtórzyłem sobie na głos, bo tak zdecydowanie lepiej zapamiętywać.
Uśmiechnąłem się i skierowałem powoli wzrok na dół, by przyjrzeć się butom.
-Eee.. Dzięki?-zaryzykowałem koeljnym uśmeichem.
Ok, Jaewook, Yukke... Junho! A ten od wanny to Kame. Spoko. Daję radę.

#65 2009-08-31 20:43:23

YUKKE

student

Punktów :   

- Ładne~! - wyrwało mi się - Twoje koleżanki czekają za oknem? Sprytne.. i.. ej. mają tu kablówkę? - zapytałem zaraz podlatując do telewizora, zaczynając go miziać we wszystkie kierunki - Niech będzie... - mruknąłem i spojrzałem na zegarek - MAJĄ! - krzyknąłem kiedy się włączyło i zobaczyłem znajomy kablówkowy kanał, po czym włączyłem na Discovery World - DOKTOR DŻIIII~! - usiadłem przed telewizorem i wsłuchiwałem się w mądre opowieści kobiety z telewizora - '...Teraz doktor G, zrobi standardowe nacięcie w kształcie litery 'Y'. ooo... dużo krwi w jamie brzusznej, ale narządy wewnętrzne, wydają się być nienaruszone..' - byłem jak zachipnotyzowany

YUKKE the Rozbójnik~! XD
To nie prawda że życie jest jak pudełko czekoladek. Życie jest jak 'Fasolki wszystkich smaków Bertiego Botta'. Nigdy nie wiesz na co trawisz...

#66 2009-08-31 20:44:32

Yunho

moderator

Punktów :   

- Hmmmmm - spojrzałem na Jaewooka - Normalne? Albo jakieś....Serio pokręcone, bo będzie drętwo...Przecież nasza konwersacja nie może polegać na tym, że powiem: "Szarlotka to naprawdę wyborne ciasto" , a ona pokiwa głową i przez godzinę żadne się nie odezwie. Co nie? - wstałem z miejsca i objąłem Wooka ramieniem - No coś wymyślisz, jak to Yukke powiedział "wyglądasz na bardzo inteligentnego" czy jakoś tak.
- Yukke, ależ ja cię nie dyskryminuję, tylko o ciebie dbam....Co Minwoo? Dlaczego na mnie patrzysz? Coś dziwnego jest w tym, ze chcę dziewczynę? Jestem biseksualny, jeżeli chcesz wiedzieć - uśmiechnąłem się do niego i otworzyłem okno. Fajka time. Postawiłem piwo na parapecie i przysiadłem obok. Paczka fajek tkwiła w kieszeni od koszuli, wyjąłem jednego, nawet jej nie wyciągając, po czym przypaliłem zapalniczką.
- ktoś chce? - zamachałem papierosem, w kierunku chłopaków....Zawiesiłem wzrok na Yukke.
- Jesteś naprawdę....wyjątkowy - powiedziałem z miną "wtf"

#67 2009-08-31 20:51:14

jaewook

student

Punktów :   

OK, nie mam pytan. Patrzylem jak zaczarowany na Yunho. Od czasu do czasu nerwowo zadrgala mi powieka. No wyprasowany gej no. Ta rozowa bluzka i oczojebne zeby, no gej. Gej...Poklepalem go po ramieniu i odsunalem sie troche w tyl wyciagajac papierosy z kieszeni spodni - Mam swoje - usmiechnalem sie do niego. Nie to, ze mam cos przeciwko, ale tak juz od razu sie mowi o orientacji i w ogole...ee...W sumie nigdy nie mieszkalem w azji.wyjalem telefon z kieszeni - znam normalne, ale ich z wami nie poznam, bo je za bardzo lubie - stwierdzilem przegladajac ksiazke - puszczal...zakrecone..ok - mruknalem i zapallilem papierosa wychodzac na zewnatrz. czekajac na sygnal krzyknalem do yukke - a lubisz doktora housea? - jesli tak to znaczy, ze mamy w domu swira do potegi.

#68 2009-08-31 20:56:38

Minwoo

student

Punktów :   

- nie, tak naprawde nie chcialem tego wiedziec - powiedzialem szczerze - po prostu nigdy nie widzialem tak uprasowanej koszuli... na zywo - dodalem. wyprostowalem sie, kiedy jaewook zaczal znowu szpanowac swoimi znajomosciami - za kogo ty sie masz? skoro tak cie zajmuje organizowanie czasu dziewczynom, to moze powinienes zmienic swoj zawod - wstalem. - snob - rzucilem na odchodnym.

#69 2009-08-31 20:57:46

G-Dragon

student

Punktów :   

Uważnie przyglądałem się temu... Yukke'owi. Jest... Inny. Ale inny nei znaczy gorszy, tak? No.
Przysiadłem sobie na jakimś dosyć miękkim, wolnym miejscu. Przez chwilę zwiesiłem wzrok na fanie HP i... Doktora "Dżi". Cóż. Moja mama co chwila robiłaby mu "pućki pućki" i pytała "kochanie, może chcesz kolejne ciasteczko?" z tą swoją miną świętego Mikołaja. Cóż.
Potem powoli przeniosłem wzrok na Jaewook'a i Yunho. Hm.
-A. Nie. Dzięki.-uśmiechnąłem się.
Jestem niepalącym, który zawsze nosi przy sobie paczkę fajek, a gdy tylko coś się z nimi stanie, to... Eee, cóż.
Zamrugałem, patrząc na tego... Cichego, jak dotychczas. Eee. To było dziwne. Trochę.

#70 2009-08-31 21:05:54

YUKKE

student

Punktów :   

Doktor G. Właśnie kroiła mózg, sprawdzając czy nie ma jakichś nieprawidłowości, kiedy uniosłem wzrok na tego ze smieszną koszulą.
- Dzięki - uśmiechnąlem się - Nie! Nie lubię! - odpowiedziałem temu od okularów
Kurczę powinni sobie zrobić jakieś plakietki, boo ja się nie nauczę... Nadam im pseudownimy jak Doktor Dorian z Hożych Doktorów!
Po kilkunastu minutach skończył się program i wyłączyłem telewizor.
- E... koniec~! - mruknąłem niezadowolony i odwróciłem się do reszty. - Ej! Nigdy nie paliłem - zaśmiałems ie.. ktoś tu chyba mówił o paleniu, nie? Czy mi się tylko wydawało? A z resztą nie ważne... usiadłem obok tego od butów. - Jak masz na imię?

YUKKE the Rozbójnik~! XD
To nie prawda że życie jest jak pudełko czekoladek. Życie jest jak 'Fasolki wszystkich smaków Bertiego Botta'. Nigdy nie wiesz na co trawisz...

#71 2009-08-31 21:08:46

Yunho

moderator

Punktów :   

- Eyyy, ey, eyyy! - wyrzuciłem papierosa przez okno - Minwoo, czeeekaj - dogoniłem go - Daj spokoj, wiem, ze masz zły humor, ale...moze da sie go jakoś naprawić co? - starałem się go zachęcić - No chodź - pociągnąłem go za rękaw

#72 2009-09-01 06:14:03

Minwoo

student

Punktów :   

- nie mam - odpowiedzialem zgodnie z prawda - ale nie chce miec. nie bede wysluchiwal jakiegos palantas, ktory uwaza siebie i swoich znajomych za osmy cud swiata i jakas pieprzona elite. po prostu unikam konfliktow, a kiedy przebywam ze snobami jest to praktycz`nie niemozliwe, dlatego ide.

#73 2009-09-01 09:54:29

Yunho

moderator

Punktów :   

- Nie należy go skreślać - zacząłem bronić jaewooka - Tylko zaproponował....- powiedziałem - że może po kogoś zadzwonić. Przecież tobie też nikt nie broni tego zrobić, nie? Po za tym, dlaczego uważasz go od razu za snoba? - zastanowiłem się - normalny chłopak - podsumowałem - I wiesz...Nie zawsze trzeba wszystkich słuchać. I jak dla mnie - odwróciłem się, by spojrzeć na Wooka - Wcale nie wygląda na żadną elitę. Ma po prostu dużo...Znajomych, są tacy ludzie - wzruszyłem ramionami - Wiesz, ocenianie po wyglądzie jest zawsze...- usiłowałem znaleźć słowo - Niesprawiedliwe.

#74 2009-09-01 10:34:21

Minwoo

student

Punktów :   

spojrzałem na Yunho zaskoczony, on ma chyba jakies problemy ze zrozumieniem. - Yunho, on powiedział, że nie zaprosi swoich normalnych koleżanek, bo za abrdzo je lubi, zeby je nam przedstawiać, zadzwoni po te, które się puszczają - wyjasniłem bardzo spokojnie. - wali mnie czy kogoś zaprosicie czy nie, ale nie wydaje mi się, żeby ktoś był zbyt dobry na to, żeby mnie poznawać, stąd uważam, że nasz drogi kolega ma się za elitę. skoro jego znajomi sa dla nas zbyt dobrzy i wspaniali. - wyprostowałem trochę koszulkę. - również mam gdzies na kogo wygląda, nawet jakby się obwiesił od góry do dołu jakimis... drogimi markami to dla mnei nadal jest palantem i snobem

#75 2009-09-01 10:45:20

Yunho

moderator

Punktów :   

- Nie uważam, że powiedział to na poważnie - wyjaśniłem, bo się zdenerwował. Ale tak naprawdę to starałem się być tylko miły i nie zwracać uwagi na czyjeś głupie odzywki, zeby nie narobić sobie kłopotów już pierwszego dnia.
- Ludzie w naszym wieku, raczej...Nie no dobra, to nie ma sensu - powiedziałem po chwili, bo Minwoo nie wyglądał na takiego, któremu można coś wmówić - Chodzi o to, zeby od razu pierwszego dnia nie pakować się w konflikty, w końcu mamy tu spędzić 3 miesiące, nie. Po za tym całego pokoju nie wypełnia Jaewook. Jest jeszcze yukke, Ji Yong...Chansung. Ok może yukke nie jest najlepszym przykładem idealnego towarzysza na imprezę, chociaż....Moze być ciekawie - zmrużyłem oko, drapiąc się po policzku - Tak czy siak... Wiem, ze masz rację, ale staram się...trochę złagodzić sytuację.

Stopka forum

RSS